Skip to main content

Project- en Programma Management

Onze kernwaarden toelichting

Corporate Vision medewerkers werken en onderschrijven onze vijf kernwaarden die wij in ons vaandel dragen. Deze kernwaarden zijn:

 • Sturing vanuit de inhoud
  We sturen projecten op basis van de functionele inhoud en op proces. Zonder bekend te zijn met de inhoud kan niet goed worden gestuurd. We houden de scope continu in het oog en op koers voor het leveren van het eindresultaat. 
    
 • Gericht op resultaat
  Onze activiteiten zijn gericht op het behalen van de doelstellingen met een optimaal resultaat. De uitgezette lijn houden we continue voor ogen. Daar waar een pragmatische of een afwijkende aanpak vereist is zetten we deze in. 
      
 • Partner van de klant
  Wij stellen ons in dienst van onze opdrachtgevers. Wij voelen ons mede-eigenaar van de uitdagingen van onze opdrachtgevers om die gezamenlijk te realiseren of alternatieven aan te reiken.
     
 • Coachend in uitvoering
  Wij vinden ons werk succesvol indien de mensen in de organisatie en in de projecten er ook wijzer van worden. Naast de reguliere management skils gebruiken wij coaching als belangrijkste instrument om de mensen aan te sturen. Hierbij proberen wij eigen initiatief, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, kennis en ervaring te stimuleren. 
    
 • De mens staat centraal
  Wij vinden dat in alle situaties de mens centraal staat. Alle activiteiten zijn er op gericht om de bij een project betrokken mensen een prettige en optimale bijdrage te laten leveren. 

< terug